KAMPANJE | 5. APRIL til 31. MAI 2023

Bruk beskyttelse

Få tilbud

Norge på andre plass i verden i dødelighet av føflekkreft. Solbeskyttelse er derfor svært viktig i å forebygge dette. Vi kan levere solbeskyttelse med faktor 30 og 50 i ditt design og med din logo. Vis at du bryr deg om helsa til dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere gjennom å gi dem solbeskyttelse før ferien.

Iflg. Kreftforeningen (les mer) i Norge er forekomsten av melanom, også kalt føflekkreft, er generelt høy i Skandinavia, men det er kun Norge som har "pallplassering" når det gjelder dødsfall. Årsaken til melanom er i hovedsak eksponering for UV-stråling fra sol og solarium. Den sterke økningen i forekomst skyldes sannsynligvis endring i solvaner, særlig blant menn i aldersgruppen over 50 år.

Det er viktig å gå til fastlegen hvis:

  • en føflekk forandrer form og farge, ved at den
  • blir større enn før, i tykkelse eller i bredden
  • endrer form og får ujevne kanter
  • endrer farge, ofte med brunsvarte partier
  • en føflekk klør, blør eller danner et sår som ikke vil gro.

Kreftforeningen gir følgende tips for å redusere risikoen.

  1. Begrens tiden i sterk sol
  2. Oppsøk skygge
  3. Bruk klær, noe på hodet og solbriller
  4. Bruk rikelig med solkrem, faktor 30, eller høyere.
  5. Ikke bruk solarium

Ta kontakt med oss for å finne akkurat det produktet du ønsker. Vi leverer direkte fra fabrikk i Tyskland og alle produktene er selvsagt dermatologisk testet og oppfyller alle krav fra norske myndigheter.
KONTAKT OSS I DAG

Priser er eks. mva. og frakt.

Kontakt

Snakk med Petter om kampanjen!

952 46 226

Produktsøk

Her kan du sjekke ut et rikt utvalg reklameartikler, profilklær, firmagaver… Ja, egentlig det meste du måtte trenge! Og er det noe du ikke finner, kom tilbake hit og kontakt oss, så finner vi det for deg.

GÅ TIL PRODUKTSØK