KAMPANJE | 1. august til 1. november 2023

Airpaq sekk

Be om tilbud

Vi introduserer Airpaq-ryggsekken - en miljøvennlig følgesvenn laget av resirkulerte materialer fra biler.

Introduserer Airpaq-ryggsekken - den ultimate miljøvennlige følgesvennen for alle dine eventyr! Laget av resirkulerte materialer hentet fra biler, som setebelter, setebeltespenner og airbag-materialer, er denne ryggsekken ikke bare stilig, men også bærekraftig.

Hver Airpaq-ryggsekk er unik, da hver sekk er håndlaget ved hjelp av en kombinasjon av resirkulerte materialer, noe som gir den et unikt utseende og følelse. Bruken av resirkulerte materialer bidrar ikke bare til å redusere avfall, men reduserer også karbonfotavtrykket til produksjonsprosessen, noe som gjør det til et miljøbevisst valg.

Airpaq-ryggsekken er designet med funksjonalitet i tankene. Den har god lagringsplass, inkludert et polstret laptop-rom, flere lommer for enkel organisering og justerbare stropper for komfort. Sekken er også vannavstøtende, slik at eiendelene dine holder seg trygge og tørre.

I tillegg til å være en flott ryggsekk til daglig bruk, er Airpaq-ryggsekken også et utmerket valg for utendørsaktiviteter som fotturer, camping og sykling. De resirkulerte materialene som brukes i konstruksjonen gjør den utrolig holdbar og i stand til å tåle harde værforhold.

Avslutningsvis er Airpaq-ryggsekken et must-have for alle som ser etter en miljøvennlig, funksjonell og stilig ryggsekk. 

BE OM PRISTILBUD

Priser er eks. mva. og frakt.

Kontakt

Snakk med Claude Arne om kampanjen!

+47 476 77 888

Produktsøk

Her kan du sjekke ut et rikt utvalg reklameartikler, profilklær, firmagaver… Ja, egentlig det meste du måtte trenge! Og er det noe du ikke finner, kom tilbake hit og kontakt oss, så finner vi det for deg.

GÅ TIL PRODUKTSØK