Profilartikler

Er det egentlig grenser for hva man kan trykke logoen sin på?

Det er nesten ingen begrensninger på hva vi kan merke med din logo eller profil. Vi har 30 års erfaring i profilverden og har lang erfaring i å gi våre kunder gode råd og tips ved valg av hvilke produkter som kan egne seg for deres bedrift. Produktmedia bidrar til at din merkevare blir lagt merke til, og husket av den som mottok. Ved riktig bruk av produktmedia øker sjansen betraktelig for at kunden velger nettopp din bedrift når en handel skal gjennomføres.

Har du behov for å bli lagt merke til på en messe, et kick-off eller et arrangement, er produktmedia et smart virkemiddel for å skape oppmerksomhet rundt din merkevare. Et godt valg kan utgjøre forskjellen på om du blir husket der og da, men også i tiden etter arrangementet.

Spørsmål?

Snakk med Rune om profilartikler.

+47 488 66 429
rune@sorlandsreklame.no

Rune og co er raske på labben, har gode ideer, konkurransedyktige priser og rask levering! Topper du det med godt humør og knallgod service, så har du Sørlandsreklame!

Mariann T. Rudi
Marketing Coordinator, SG Armaturen AS

Samarbeidet med Sørlandsreklame har vart i en årrekke, og det er flere grunner til dette. De leverer alltid kvalitet på produktene, og de forstår hva vi som kunde ønsker. I tillegg er de veldig behagelige å kommunisere med, og finner alltid en løsning på utfordringene vi måtte ha

Stine Westmoen
Koordinator, ERV

Agder kollektivtrafikk (AKT) har benyttet Sørlandsreklame som fast leverandør på ulike profileringsartikler siden 2021. Vi har opplevd Sørlandsreklame som ekspeditte, etterrettelige og konkurransedyktige, og vi har også satt pris på god kundeservice, kreativitet og evnen til å forstå våre behov. Vi opplever også at sortimentet er stort og variert, og passer våre behov.

Terje Mathisen
Markeds- og Kommunikasjonssjef, Agder Kollektivtrafikk

Sørlandsreklame leverer alltid god kvalitet til konkurransedyktige priser, og ikke minst leverer Sørlandsreklame eksepsjonell service slik at det aldri er tvil om at varer blir levert i rett tid. Sørlandsreklame er en leverandør å stole på og det er en fornøyelse å jobbe med dem.

Vibeke B. B. Håverstad
Technology Center HSE & Communication Manager, Cameron

Vi bruker Sørlandsreklame til dekorering av arbeidsbiler, lastebiler, gravemaskiner og hjullastere m.m. De tilpasser alltid dekoren slik at den passer alle overflater, uansett underlag. Sørlandsreklame hjelper også med profil- og arbeidsklær og banner- og skilt. De er kreative og samarbeidsvillige, og leverer god service i tillegg!

Runar Hodne
Prosjektleder, Frustøl

Kjempegod og personlig service! Bra oppfølging og alltid like imøtekommende for å finne de produktene vi vil ha.

Monika Schrøder
Nestleder, Fagforbundet Rogaland

Sørlandsreklame er ensbetydende med superservice, alltid på pletten, rask og sikker levering noe som er meget viktig for oss.

Lill Cathrine Paulsen
Salgskonsulent nyttekjøretøy, Bay Auto

Uansett behov for profilering, så løser Sørlandsreklame det vi ber om. Enkelt og greit.

Øyvind Ugland
HMS/KS Leder, TT Anlegg

Sørlandsreklame leverer en rekke produkter og tjenester til Nullvisjonen Agder – om det er profilering av biler, undervisningsmateriell eller refleksprodukter så har de alltid en god løsning.

Tom Erik Dønnestad
Nullvisjonen Agder

I en travel og ekspansiv hverdag, så må vi ha de beste med på laget, sånne som har kompetanse og klarer og levere gang på gang! Så enkelt og så vanskelig, Sørlandsreklame leverer alltid!

Rune Vindsetmo
Daglig leder, EDGARS

Vi lette vel og lenge etter en god samarbeidspartner , og er veldig godt fornøyd med vårt valg; ei blid serviceminded dame ved navn Kari Salvesen overbeviste oss om at Sørlandsreklame er det beste for oss! Meget bra med utvalg av profileringsprodukter og bra priser! God oppfølging av våre bestillinger og rask levering gjør at vi er fortatt meget fornøyd etter 6 års-samarbeid!

Hilde Korsgård
Sales Operation Manager Nordic, Eltek AS

Vi bruker i dag Sørlandsreklame fordi det er et seriøst firma som kommer med gode løsninger, bra produkter til en fornuftig pris. Det hjelper også at de er ekstremt serviceinnstilte.

Steinar Habostad
Salgssjef, Avitell Elektro

Produktmedia er overalt!

Sørlandsreklame har lang erfaring og stor kunnskap om markedsføring ved hjelp av produktmedia. Vi vil bli din partner når du vil bli lagt merke til.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende veiledning.

Vår oppgave og drivkraft er å finne riktige produkter og metoder for å profilere din bedrift. Ta kontakt med oss om du ønsker råd eller tilbud på noe konkret. Bruk gjerne chatten nede til høyre, eller kontakt oss på e-post eller telefon 38 27 88 10.