Påskeegg i metall til ansatte

Skal du gi noen en ekstra oppmerksomhet til påske? Vi leverer fylte påskeegg som garantert skaper god stemning hos både kunder og ansatte.

Smågnagere i bedriftslokalene er gjerne ikke det man har mest lyst på, men det finnes et hederlig unntak; påskeharen!

Når påskeharen har hoppet innom med litt påskekos, stiger vanligvis stemningen ganske fort. Det skal ikke alltid så mye til for å få noen til å føle seg verdsatt, og en liten oppmerksomhet har positiv effekt, både på samhørighet og kunderelasjoner.

Slik legger du gullegget

Påsken kommer fort og det er lurt å være tidlig ute for å sikre seg det man ønsker før lagrene tømmes. Den enkleste veien til suksess er å ta kontakt med oss. Send over noen tanker om hva du ønsker, ca. budsjett og antall, så kan vi sette sammen forslag til deg.

Vi har drevet med dette i mange år og har god innsikt i hva som er populært og hva som slår an. Dersom man har lyst til å finne på noe hyggelig, finnes det løsninger i flere former og på ulike kostnadsnivå.

påske-eske
påskepakke
påseegg i metall sølvfarget
Påskeegg med påskelilje dekor

Påskeegg i flere prisklasser

Påskeeggene kommer i forskjellige prisklasser, størrelser og typer, med variert innhold. Påskeegg i metall er for eksempel en trend som har blitt ganske populær, fordi egget i seg selv er veldig pent og gjør seg godt som serveringsbolle. Sett det frem i kantina, på resepsjonsdisken eller i et fellesområde. Vi lover at det blir eggstraordinært.

De tradisjonelle eggene av papp er et rimeligere alternativ, som kommer med et snev av barndoms-nostalgi inkludert i prisen. Men du trenger faktisk ikke å bruke et egg i det hele tatt. Vi leverer også påskegaver i alle mulige andre varianter.

Påskegave til ansatte

Selv om egget er en velbrukt klassiker, har vi mange andre fine påskegaver. Noen populære varianter er:

  • Påskeboks med logo og nougat-egg
  • Påskesekk i økologisk bomull
  • Treeske i ulike størrelser, fylt med sjokolade
  • Gavepose med påsketrykk og herlig innhold
  • Striekurv med deilige snacks
  • Påskeflaske med dekorative egg

Dette er bare et lite utvalg av det som er mulig, og vi hjelper deg gjerne med å finne løsningen som passer for deg. Alle spisbare produkter som pakkes og distribueres følger de strenge reglene og retningslinjene fra Mattilsynet.

Og du, -visste du forresten at vi kan trykke logoen din på nærmest hva som helst? Når kunder og medarbeidere trekkes mot snacksen, gjør det jo ikke noe å benytte anledningen til litt ekstra merkevarebygging.

Ta kontakt! Vi leverer det du ønsker av påskeegg & sånn.