Det er telttid!

Telt med reklamebudskap!

Det nærmer seg vår og varmere tider, med mye utetid og sprell.

Mange bedrifter velger kjøre et opplegg ute og da passer det godt med et telt hvor du kan samle aktiviteten. Som Norges eneste forhandler for markedets beste kvalitets-telt har vi i Sørlandsreklame valgt polske Mitko som vår leverandør. Her snakker vi opptil 5 års garanti og livstidsservice på bestand-delene og teltene følger selvsagt PN-EN 13782:2015-07 standarden.

Vi har de siste årene solgt hundrevis av telt, i ulike varianter hvor «best-selgeren» er 3x3 meter både med og uten trykk / budskap. Og når vi først snakker om trykk og budskap, da blir vi også markedsledende på pris, da produsenten både lager telt og trykk samtidig. Husk at sammen med telt passer det fint med andre produkter slik at telt-plassen din blir et fullt ut bruksområde.

Eks beachflagg, stoler, rollup og parasoller, som selvsagt også kan leveres med profilering. Sjekk ut vårt sortiment og kontakt oss gjerne for både design og endelig pris. Du finner oss her

Les mer om: popup telt

Priser er eks. mva. og frakt.

Kontakt

Snakk med Nils Petter Pedersen om kampanjen!

952 46 226

Produktsøk

Her kan du sjekke ut et rikt utvalg reklameartikler, profilklær, firmagaver… Ja, egentlig det meste du måtte trenge! Og er det noe du ikke finner, kom tilbake hit og kontakt oss, så finner vi det for deg.

GÅ TIL PRODUKTSØK