Vi har årets "must have"

Den populære termo-drikkeflaske-koppen som har gått som en farsott over hele verden de siste månedene, kan også leveres med din logo.

Termoflaske med sugerør!

å kan du også få den meget populære Quencher H2O flowstate, 1,18 liter flasken fra Stanley hos oss. Denne har tatt «verden» med storm det siste året og har stort sett vært utsolgt over heile fjøla. Nå er importøren kommet med ny forsyning og flere farger. Stanley drikkeflasker er en pålitelig følgesvenn for personer som vil ha en varm eller kald drikke på farten. Med en robust konstruksjon av høy kvalitet, dobbel veggisolering og en lekkasjesikker design kan du stole på at drikken din holder riktig temperatur i flere timer, uansett om du er på tur, på jobben eller på reise.

Konstruert av 90% resirkulert rustfritt stål for bærekraftig drikking, hjelper Stanley Quencher H2.0 Flowstate™ Tumbler deg med å nå dine hydreringsmål med færre påfyllinger. Takket være Stanleys vakuumisolering holder vannet ditt seg kaldt i 11 timer, 2 dager når det er iset.

Det avanserte FlowState™-lokket har et roterende deksel med tre posisjoner:

en sugerørsåpning designet for å motstå sprut samtidig som den holder det gjenbrukbare sugerøret på plass, en drikkåpning og en heldekkende topp.

Det ergonomiske håndtaket inkluderer komfortgrepinnlegg for enkel bæring, og den smale basen passer nesten i alle bilens koppholdere. Til slutt er hver del av denne rustfrie vannflasken oppvaskmaskinsikker.


Kontakt oss for et uforpliktende tilbud med deres logoIkke gå glipp av må-ha drikkeflasken du aldri visste du trengte.


Priser er eks. mva. og frakt.

Kontakt

Snakk med Nils Petter om kampanjen!

952 46 226

Produktsøk

Her kan du sjekke ut et rikt utvalg reklameartikler, profilklær, firmagaver… Ja, egentlig det meste du måtte trenge! Og er det noe du ikke finner, kom tilbake hit og kontakt oss, så finner vi det for deg.

GÅ TIL PRODUKTSØK