Å bli verdensmester er ikke for alle, men ønske om å komme i bedre form er nok noe de fleste av oss kjenner seg igjen i.

Utgangspunktet er som hos folk flest, forskjellig – for noen kan det være en start ved å parkere en plass lenger borte, for enkelte å gå trapper fremfor heis og andre trener bevisst for å toppe sin personlige rekord osv.

Flere og flere bedrifter har tatt fysisk helste på alvor og innsett at aktivitet i forskjellige former er kilde til trivsel og lavere sykefravær.

Tilbehør og utstyr

Det tilbys ofte aktiviteter i form av løpegrupper, ski – fotball, innebandy – joga osv.

I bedriftssammenheng er logomerking et velkjent begrep og man tenker ofte da på et produkt – men vi i Sørlandsreklame mener at bevisst bruk «branding» har mye større og bredere verdi.

Eksempelvis fører «branding» ofte til en «snakkis» gjerne på trening, på jobbreiser eller i privat sammenheng osv. - som igjen kan gjøre en stor forskjell for alle parter.

En annen ting og som ofte blir glemt er stolthet, og at dette går begge veier – ikke bare at som ansatt bærer man logo med stolthet, men også at bedriften ved «branding» viser stolthet for at nettopp du er ansatt hos dem.

Vi ønsker derfor å slå et slag for teamfølelse da denne er viktig og kommer ikke alltid rullende som en pakke på samlebånd så fort man tar del i noe. 

Det må ligge et solid fundament i bunnen. Noe som binder folk sammen og i dette tilfellet sikter vi oss inn på arbeidsplassen og viktigheten rundt logomerking.

1 av vårens 3 økter er Padel.

Sporten Padel er kommet for å bli - en morsom og sosial aktivitet i jobbsammenheng, men også privat.

Om du ikke er kjent med aktiviteten finner du litt mer informasjon nedenfor samt finne eksempler på fint og kult tilbehør for treningsøkten. 

Vi gjør oppmerksom på at racket og baller er nok lurest å kjøpe på Padelsenteret eller i sportsbutikken, men ALT det andre du trenger kan vi ordne!

Ta gjerne kontakt med Kari 48508306 kari@sorlandsreklame.no som fikser!

Ditt eget design på racket cover!

Hva er Padel

Padel er en racketsport som kombinerer elementer fra tennis og squash. Sporten spilles vanligvis utendørs på en bane som er omtrent halvparten så stor som en tennisbane og omringet av glassvegger og metallgjerder.
For å spille padel trenger du en padel-racket, som er mindre og lettere enn en tennisracket, Racketene er vanligvis laget av karbonfiber, kevlar eller glassfiber og har et rundt hode og en solid kjerne som gir god kontroll og kraft i slagene.
Padel-baller, som er litt mindre og tyngre enn tennisballer, og spesialdesignet padel-sko som gir god grep på banen og støtter foten under raske bevegelser.
Noen spillere bruker også padel-briller for å beskytte øynene mot ballen og eventuelle ulykker på banen.