Sommergaver er ofte gaver som passer til sesongen vi nå går inn i, og kan gjerne være ferie- og fritidsrelatert. Sommergaver er alltid populært, enten bedriften gir til sine ansatte eller til en kunde eller to. Dette er en fin måte å vise at man setter pris på sine ansatte eller sitt forhold med kunder, og gir også anledning til at logoen til din bedrift får god eksponering gjennom sommermånedene.

Eksempler på vanlige sommergaver kan være ting som er relatert til den varme årstiden - kjølebag, solbriller eller for eksempel en caps med bedriftens logo på. 

Ofte lager vi sommergaver på spesialproduksjon, og det aller meste du kan tenke deg kan produseres. Hva med et nytt håndkle, turpledd med logo på, frisbee, termos eller hengekøye - eller kanskje noe spiselig?

Det du kan tenke deg av sommergaver vil være mulig å produsere hos oss!

Kun kreativiteten setter grenser

Men som alltid her hos oss i Sørlandsreklame er det kun kreativiteten som setter grenser, og vi liker alltid en god utfordring. 

Kommer du til oss og lurer på hva du kan gi i sommergave, skal vi finne en god løsning sammen. Vi kan for eksempel sette sammen flere produkter til en fin pakke som garantert vil bli satt pris på av den som mottar gaven!

Det viktigste for oss er at du som kunde skal få mest mulig igjen for pengene og budsjettet som er satt av til sommergaver.

Nå gjelder det å henge i!

Når vi nå går inn i juni måned er tiden definitivt inne for å bestille sommergavene for de som har tenkt på det. 

Varetilgangen er for øyeblikket god, men ønsker du å ha gaven på plass før fellesferien begynner, er det på tide å hive seg rundt!

Les også våre artikler om spesialproduksjon og merking av tur- og treningstøy!