Merverdi, lagfølelse og synlighet

Finner du og din bedrift en flott turjakke dere ønsker å gi til de ansatte, men gjerne skulle gjort noen justeringer på plagget, kan vi i Sørlandsreklame bistå med det som trengs. 

Ikke bare kan vi sørge for at bedriftens logo kommer på tøyet - vi kan også skreddersy plaggene nøyaktig slik du vil ha dem. 

  • Direkte kontakt med produsenten gjør at vi kan sørge for helt unike plagg til din bedrift. 
  • Ønsker du en hette, ny farge eller hva som helst på et plagg du har sett deg ut, kan vi ordne det. 
  • Små detaljer på plagget gjør at din bedrift og de ansatte skiller seg ut og blir helt unik.

Mulighetene her er rett og slett uendelige, og vår oppfordring er: Ikke se deg blind på det du kan finne i en katalog. Vi kan skreddersy, tilpasse og finne produkter til kunder som tar kontakt. Vi velger heller å si at alle muligheter finnes og at vi kan hjelpe hver kunde med å finne noe unikt. 

Det er nesten ingenting som ikke kan logomerkes!


Ikke se deg blind på det du kan finne i en katalog!

Hvilken bedre måte å vise at du er stolt av dine ansatte og din bedrift enn å trykke logoen på tur- og treningstøy? Grunnene til å gjøre det er mange. 

Merverdi - Du skaper merverdi i form av at bedriften får vist frem sin logo og identitet uansett om det er i heia, på skitur eller i fjellstua. Du viser også at du er en arbeidsgiver som bryr deg, noe som også kan være nyttig med tanke på rekruttering.

Fellesskap -  De ansatte som bærer plagget får enda sterkere tilhørighet og stolthet til bedriften, og skaper dermed lagfølelse. 

Synlighet - Tur- og fritidstøy har lang varighet og mange bruksområder. Går de ansatte i en stor bedrift rundt med klær med bedriftens logo på, er synligheten enorm!

Det er nesten lettere å ramse opp grunnene til ikke å merke tur- og treningstøy med bedriftens logo enn grunnene til å gjøre det. 

Ta kontakt med oss for å komme i gang med logomerking av tur- og treningstøy!