Mange bedrifter har allerede sett verdien av å logomerke tøy ansatte bruker på fritiden både på tur og trening. Hos oss kan du få skreddersydd klærne akkurat slik du ønsker dem.

Merverdi, lagfølelse og synlighet

Finner du og din bedrift en flott turjakke dere ønsker å gi til de ansatte, men gjerne skulle gjort noen justeringer på plagget, kan vi i Sørlandsreklame bistå med det som trengs. 

Ikke bare kan vi sørge for at bedriftens logo kommer på tøyet - vi kan også skreddersy plaggene nøyaktig slik du vil ha dem. 

  • Direkte kontakt med produsenten gjør at vi kan sørge for helt unike plagg til din bedrift. 
  • Ønsker du en hette, ny farge eller hva som helst på et plagg du har sett deg ut, kan vi ordne det. 
  • Små detaljer på plagget gjør at din bedrift og de ansatte skiller seg ut og blir helt unik.

Mulighetene her er rett og slett uendelige, og vår oppfordring er: Ikke se deg blind på det du kan finne i en katalog. Vi kan skreddersy, tilpasse og finne produkter til kunder som tar kontakt. Vi velger heller å si at alle muligheter finnes og at vi kan hjelpe hver kunde med å finne noe unikt. 

Det er nesten ingenting som ikke kan logomerkes!


Ikke se deg blind på det du kan finne i en katalog!

Hvilken bedre måte å vise at du er stolt av dine ansatte og din bedrift enn å trykke logoen på tur- og treningstøy? Grunnene til å gjøre det er mange. 

Merverdi - Du skaper merverdi i form av at bedriften får vist frem sin logo og identitet uansett om det er i heia, på skitur eller i fjellstua. Du viser også at du er en arbeidsgiver som bryr deg, noe som også kan være nyttig med tanke på rekruttering.

Fellesskap -  De ansatte som bærer plagget får enda sterkere tilhørighet og stolthet til bedriften, og skaper dermed lagfølelse. 

Synlighet - Tur- og fritidstøy har lang varighet og mange bruksområder. Går de ansatte i en stor bedrift rundt med klær med bedriftens logo på, er synligheten enorm!

Det er nesten lettere å ramse opp grunnene til ikke å merke tur- og treningstøy med bedriftens logo enn grunnene til å gjøre det. 

Ta kontakt med oss for å komme i gang med logomerking av tur- og treningstøy!