På starten av året bestemte vi oss for å lage nye nettsider. Men med tanke på hvor mye arbeid vi visste det var, gikk vi noen runder med oss selv før vi bestemt oss.

Det er en vrimmel av både løsninger og tilbydere der ute og vi var ganske bestemt på at skulle vi først gjøre det, så skulle vi også ha noe eget og ikke bare en template fra en eller annen fix løsning. Vi hadde lenge fulgt firmaet WHY Connect online og syntes det de gjorde og leverte, så både bra og spennende ut. Kontakt ble opprettet og derfra fram til i dag har det vært en fornøyelse at vi gjorde det valget vi gjorde.

Gjennom flere møter før oppstart og idemyldring hos både WHY Connect og oss, ble vi enig om både stil og type nettsted vi ville ha. Det har vært en kreativ prosess og samarbeidet med WHY Connect er en ensidig positiv opplevelse fra vår side.

Vi måtte ha noe eget og ikke noe quick fix.

Vi er her for kundene våre

Gode råd er oss fremdeles

Ideen bak nettsiden er at våre kunder og besøkende skal finne nyttig informasjon på våre sider. Ikke bare en masse produkter, men informasjon om alt fra hva en vektosiert logo er til hva pårvirker prisene i profilbransjen som vi er en del av.

Vi hadde og har fremdeles tror på at våre råd og vink er det som gjør at vi har veldig mange trofaste kunder. Og det er noe av målet vårt med de nye nettsidene - at de som er interesserte tar kontakt med oss, slik at vi kan være deres profilrådgivere.


Video

Vi vil også ha fokus på å lage informative videoinnslag på nettsiden og der gå mer i dybden på ulike tema, eller rett og slett vise det vi har på hjertet. Vi håper de som ser våre filmer bærer over med at vi er 100% amatører og strengt tatt er noe ukomfortable. Men det er oss, litt nedpå, men likevel med glimt i øyet.

Produktsøk

Og selv om vi har laget nye nettsider har du som besøkende fremdeles tilgang på vår store "nettbutikk". Den har vi skjult bak knappen "Produktsøk" oppe i høyre hjørne og er tenkt som en produktdatabase en kan søke og se gjennomnår en er på jakt ette rnoe å profilere seg på og med. Det ligger mer enn 150,000 produkter der, så derfor kan det være tungt å bruke den.
Men vi er her for deg, så ta kontakt heller.