Det er kanskje ikke så rart fordi vi nettopp har lansert den. Men Bolleteorien er like enkel som den er genial!

Når vi i Sørlandsreklame er i samtaler med kunder, så forteller vi dem gjerne om Bolleteorien. Det lurer du kanskje på hva er for noe, og hvorfor vi snakker så mye om den. 

Derfor skal vi nå gi deg en kort forklaring på hva den teorien går ut på, hvorfor den er så genial.

Bolleteorien i praksis

Du sitter klar for å bestille et produkt hos oss, men for å forklare deg hvordan det fungerer vil vi først forklare for deg hvordan du ville gått frem om du skal bake boller. Enn så rart det høres ut!

Når du baker boller må du finne frem mel, egg, melk, gjær, bakepulver, sukker, salt og kardemomme. I tillegg må du finne frem litermål og blandebolle, du må smelte smør, blande alt sammen, la det heve og steke det i stekeovnen. Lager du kun én bolle, blir den veldig dyr sammenliknet med om du lager flere på én gang. Jo flere du lager, jo mer valuta får du for innkjøpet av ingredienser.

På samme måte kan du tenke når du skal bestille et produkt med trykk hos oss. 

Vil du for eksempel ha en caps med din bedrifts logo på, lønner det seg å bestille flere når du først bestiller. For også her er det mange «ingredienser» som uansett skal på plass for å lage kun én.

«Ingrediensene» i dette tilfellet er variabler som frakt, antall, logomerking og oppstartskostnader. 

«Ingrediensene»

Antall: Jo flere produkter, desto lavere pris!
Frakt: Å handle bærekraftig og grønt gir en litt høyere pris.
Leveringstid: Kan du vente litt, får du alltid varen litt rimeligere.
Kvalitet: Det koster litt mer med god kvalitet.

Alt dette arbeidet må gjøres uansett om det er én eller flere capser du bestiller. Bestiller du én, må alt dette arbeidet fordeles på kun én artikkel, og den blir fort veldig dyr. Bestiller du derimot flere, vil dette arbeidet og kostnaden fordeles over flere artikler, noe som gjør at stykkprisen blir lavere

Så enkelt og så genialt - når du vil bestille noe hos oss, kan det være lurt å ha bolleteorien i bakhodet!