Etter at avgiftene gikk enda mer opp på plastposer, skal "alle" ha handleposer. Vi kan levere alle typer handlenett og poser i ulike materialer. Bomull, Non wowen, Nylon etc. Alt med din profil!

I 2022 brukte hver nordmann 135 plastposer pr år. Målet nå er 40 poser i året!

Bruk handlenett og vær miljøsmart!

EU intensiverer arbeidet for å begrense bruken av plast og har et forslag som vil endre folks handlevaner kraftig, også i Norge. Her i landet bruker vi i snitt 135 plastbæreposer i året og det nye kravet er altså maks 40 poser. Vi har alle merket at de store dagligvarekjedene har satt opp prisen på "plastposen" og det merkes når en er i butikken.
Forslaget er utformet som en forordning og er et sterkere pålegg enn et direktiv. Det betyr at Norge ikke har muligheter til å gjøre lokale tilpasninger. Forordningen innebære at man i Norge må sørge for at plastposebruken ikke overstiger 40 poser per person i gjennomsnitt sier Cecilie Lind i Handelens miljøfond til Nettavisen (kilde)


Vi i Sørlandsreklame vil gjerne finne et handlenett som passer ditt formål og tilpasse det med logo, merking og profil som gjør at du viser omverden at du tar ansvar i forhold til global miljøpolitikk. Det er bærekraftig og du er med å følge opp EUs ønsker om reduksjon av plastposer.


Kontakt oss for en uforpliktene "poseprat"


Sjekk også ut Posekuttet