Med vår SmartFrost dekor på kontoret, velger du selv når du ønsker å ha begrenset innsyn. Perfekt på møterom!

Opplev den ultimate kombinasjonen av stil og funksjonalitet med vår elektrisk styrte SmartFrost folie! Med denne innovative løsningen kan du transformere glassflater på et øyeblikk, og det er like enkelt som å trykke på en fjernkontroll.


Elegant og diskré design:
Vår SmartFrost folie gir en sofistikert, frostet effekt til ditt vindu eller glassvegg. Det er en ideell løsning for kontorer, konferanserom, boliger og butikkvinduer. Når den er aktivert blir den gjennomsiktig og når den kobles fra fungerer folien som en vanlig frostet folie.


Enkel Elektrisk Styring:
Med vår brukervennlige fjernkontroll kan du enkelt kontrollere foliens tilstand. Slå den av eller på avhengig av om du trenger privatliv eller gjennomsiktige vinduer. Du trenger ikke lenger kun bruke tradisjonelle gardiner eller persienner for å få hindre innsyn og få litt solskjerming.


Ekstra sikkerhet:
Den elektrisk styrte folien gir ekstra sikkerhet ved å gjøre det vanskelig for uvedkommende å se inn. Dette er spesielt viktig for bedrifter som trenger å beskytte konfidensiell informasjon på kontorer og i møterom.


Invester i SmartFrost som gir deg full kontroll over dine glassflater. Vår elektrisk styrte frostede folie gir deg både stil og funksjonalitet i ett produkt. Løsningen tilpasses hver enkel vindusflate og vi ordner med å ta mål, lage skisser og gi deg pris på folie, strømadapter, kabler og fjernkontroll med montering og tilkobling.

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan denne innovative løsningen kan forbedre ditt kontor, møterom eller hjem!