Alt vi gjør hos oss i Sørlandsreklame kan til en viss grad kalles for spesialproduksjon, fordi vi tilpasser alltid produkter slik at de blir akkurat som kunden ønsker det. 

Men når vi snakker om spesialproduksjon i ordets rette forstand, er det når kunden ønsker et produkt som skiller seg fra det som finnes i de tradisjonelle katalogene. 


I en stor verden har det blitt vanskelig å lage noe helt fra bunnen, ofte fordi det kreves at man bestiller produkter i stort kvantum. Men etter mange års erfaring på området har vi et veldig godt samarbeid med mange fabrikker i Europa og Asia, og vi kan derfor skaffe produkter i et antall som er kundevennlige.

Ingen begrensninger

Når det kommer til spesialproduksjon er det virkelig ingen begrensninger for hva vi kan tilby. 

Det kan være så enkelt som at kunden ønsker en spesialprodusert caps. Da kan vi sørge for at kunden får brodering eller trykk på helt andre plasser enn det som vanligvis tilbys når man skal sette logo på en caps. Det samme gjelder for sekk, fleece, paraply og så videre. 

Men det trenger ikke bare være tekstiler - mulighetene er uendelige.

Vi har blant annet lagd en sjokolade formet som en lyspære til en kunde som ønsket det, eller lagd en fotball, et par gummistøvler eller en rallydress som er helt unike. 

Spesialproduksjon kan passe for alle, og du kan ta kontakt med Petter eller Claude Arne for å snakke mer om hva vi kan tilby din bedrift!